Bel ons op 053 - 230 5447 | 06 - 33 966 822 | info@rijschoolora.nl

Faalangst

Speciale aandacht voor mensen met faalangst

Om echt veilig de weg op te kunnen, moet je het naar je zin hebben. Je hebt je aandacht 100% voor het verkeer nodig. Dus doen we alles om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Om te beginnen heb je tijdens je hele opleiding dezelfde instructeur. Zo leer je elkaar door en door kennen en dat werkt beter. Ook rij je van begin tot en met het examen in dezelfde auto. Dan is het aan jou om te bepalen wanneer je wilt lessen: overdag en s’avonds. Je kunt ook aangeven waar je gehaald wilt worden en waar je weer uitstapt.

Naast de standaard praktijkopleiding kun je ook kiezen voor een versnelde praktijkopleiding, we geven herhalingslessen, en er worden individuele theorielessen gegeven op kantoor. We volgen de CBR-rijprocedure en je krijgt dus les volgens de CBR-richtlijnen. Zo kun je precies aan de eisen van de examinator voldoen! We geven je ook de mogelijkheid voor een TussenTijdse Toets. Die wordt afgenomen door een CBR-examinator. Als je verplichte oefeningen dan goed verlopen, daarvoor krijg je dan vrijstelling op het examen.

Heb je al een tijdje niet meer gereden? Of ben je niet gewend aan druk verkeer? Dan kan een aantal herhalingslessen heel handig voor je zijn. Met een instructeur naast je leer je weer wennen aan een auto en al die anderen op de weg. Je wordt rustiger, zekerder van jezelf. En da’s veiliger voor iedereen.

Contact Info

Geessinkweg 75
7544 TV
Enschede
Phone: 053 - 230 5447 Mobile: 06 - 33 966 822 Web: www.rijschoolora.nl

Geïnteresseerd in een gratis proefles?

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!


Neem contact met ons op

053 – 230 54 47
06 – 33 966 822