Bel ons op 053 - 230 5447 | 06 - 33 966 822 | info@rijschoolora.nl

Over ons

Saied Lahdo

Instructeur

Kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid staan bij ons hoog in het vaandel. Met onze persoonlijke manier van begeleiding en lesgeven zorgen wij er voor dat je optimaal presteert op je examen.

Je krijgt bij onze rijschool een ervaren instructeur. Tijdens de rijles vult de instructeur een persoonlijke instructiekaart in. Op deze manier blijft hij precies op de hoogte van de vorderingen van je rijopleiding. Wij volgen de CBR-rijprocedure en je krijgt dus rijles volgens de CBR-richtlijnen. Zo zorgen we er voor dat je precies aan de eisen van de examinator voldoet.

Een examinator van het CBR beoordeelt tijdens het praktijkexamen of je zelfstandig en verantwoord aan het verkeer deelneemt. Daarbij speelt je eigen veiligheid en die van anderen een grote rol. Als je rijvaardigheid voldoende is om zelfstandig de weg op te kunnen, dan ben je geslaagd en kun je je een dag later aanmelden bij de gemeente waar je woont. Een week later haal je vervolgens je rijbewijs af.

Gratis rijles aanvragen

Geheel vrijblijvend een gratis proefles aanvragen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

10 jaar rijervaring

Rijschool Ora is al jarenlang succesvol als betrouwbare rijschool. Met onze ervaren rijinstructeurs kan het rijbewijs haast niet uitblijven.

Rij en Faalangst

Om echt veilig de weg op te kunnen, moet je het naar je zin hebben. Je hebt je aandacht 100% voor het verkeer nodig. Dus doen we alles om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Gespreid betalen

Wij weten dat het halen van het rijbewijs niet goedkoop is en daarom bieden wij de mogelijkheid om gespreid te betalen.

Geïnteresseerd in een gratis proefles?

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!


Neem contact met ons op

053 – 230 54 47
06 – 33 966 822